ChantalBrandO - Wandklok RVS Sidney Black

Prachtige aparte wandklok. Geheel gemaakt van RVS. Voorzien van een zwarte RVS cirkel. De lengte is 4cm en de breedte cm. Het uurwerk is aan de onder en bovenzijde 135 graden omgebogen , wat een bijzonder effect cre‚®ert.

Aantal: 100

Prachtige aparte wandklok. Geheel gemaakt van RVS. Voorzien van een zwarte RVS cirkel. De lengte is 4cm en de breedte cm. Het uurwerk is aan de onder en bovenzijde 135 graden omgebogen , wat een bijzonder effect cre‚®ert. De cijfers van de uren en minuten zijn in wit uitgevoerd. De seconde wijzer is lichtblauw van kleur. Een bijzonder mooie wandklok , waar u zeer trots op zult zijn.

Alle ChantalBrandO wand- en tafel klokken zijn van Nederlands Design.

Uitsluitend de beste kwaliteit geborsteld edelstaal vormt de basis voor elke klok. Het Quartz uurwerk is van Duits fabricaat.

De moderne design klokken worden in het productie atelier te Maastricht ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd. Dat maakt elke ChantalBrandO klok uniek en een waardevolle investering waar u vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

U heeft 2 jaren volledige garantie op uw kostbaar bezit. Maar ook na deze periode staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Wij wensen u veel plezier van uw ChantalBrandO Design uurwerk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen