ChantalBrandO - Wandklok RVS Brussel Design - LARGE

Aparte grote wandklok, met gaten die per uur groter worden als tijd aanduiding. De diameter is 5cm, het uurwerk vormt een eerste klas design object voor aan uw wand in de woonkamer of op kantoor. De klok refereert naar het Atomium te Brussel. De Ziffern z

Aantal: 97

Aparte grote wandklok, met gaten die per uur groter worden als tijd aanduiding. De diameter is 5cm, het uurwerk vormt een eerste klas design object voor aan uw wand in de woonkamer of op kantoor. De klok refereert naar het Atomium te Brussel. De cijfers zijn van stijlvol zwart aluminium.

Alle ChantalBrandO wand- en tafel klokken zijn van Nederlands Design.

Uitsluitend de beste kwaliteit geborsteld edelstaal vormt de basis voor elke klok. Het Quartz uurwerk is van Duits fabricaat.

De moderne design klokken worden in het productie atelier te Maastricht ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd. Dat maakt elke ChantalBrandO klok uniek en een waardevolle investering waar u vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

U heeft 2 jaren volledige garantie op uw kostbaar bezit. Maar ook na deze periode staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Wij wensen u veel plezier van uw ChantalBrandO Design uurwerk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen