Klokkendiscounter - Wandklok PERFOR Circle White

Prachtige wandklok van rond geperforeerd geborsteld metaal. Met RVS cirkel in wit. De lengte is 1 meter en 20cm breed. Dit uiterst moderne uurwerk is een lust voor het oog. De strakke en moderne vormgeving past in ieder hedendaags interieur.

Aantal: 100

Prachtige wandklok van rond geperforeerd geborsteld metaal. Met RVS cirkel in wit. De lengte is 1 meter en 2cm breed. Dit uiterst moderne uurwerk is een lust voor het oog. De strakke en moderne vormgeving past in ieder hedendaags interieur. Zowel geschikt voor de woonkamer alsook in de hal. De cijfers zijn in een zeer aparte zwarte uitvoering, terwijl de secondewijzer in messing kleur is uitgevoerd. Het quartz uurwerk is van exacte precisie. De klok is uitgevoerd met een stevige ophangbeugel. Nederlands Design in Optima Forma.

Alle ChantalBrandO wand- en tafel klokken zijn van Nederlands Design.

Uitsluitend de beste kwaliteit geborsteld edelstaal vormt de basis voor elke klok. Het Quartz uurwerk is van Duits fabricaat.

De moderne design klokken worden in het productie atelier te Maastricht ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd. Dat maakt elke ChantalBrandO klok uniek en een waardevolle investering waar u vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

U heeft 2 jaren volledige garantie op uw kostbaar bezit. Maar ook na deze periode staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Wij wensen u veel plezier van uw ChantalBrandO Design uurwerk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen