Klokkendiscounter - Wandklok Pendulum Orange

Imposante wandklok geheel van geborsteld RVS, de boven en onderzijde zijn 90 graden gebogen, voor een modern en minimalistisch design. De klok is voorzien van een RVS opgelegde in oranje kleur lak gespoten cirkel.

Aantal: 100

Imposante wandklok geheel van geborsteld RVS, de boven en onderzijde zijn 90 graden gebogen, voor een modern en minimalistisch design. De lengte is 50cm en de breedte meet 30cm. De klok is voorzien van een RVS opgelegde in oranje kleur lak gespoten cirkel. De zwarte Uhrcijfers zorgen voor een sterk contrast. Deze klok imponeert in ieder interieur. A Clockwork Orange...

Alle ChantalBrandO wand- en tafel klokken zijn van Nederlands Design.

Uitsluitend de beste kwaliteit geborsteld edelstaal vormt de basis voor elke klok. Het Quartz uurwerk is van Duits fabricaat.

De moderne design klokken worden in het productie atelier te Maastricht ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd. Dat maakt elke ChantalBrandO klok uniek en een waardevolle investering waar u vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

U heeft 2 jaren volledige garantie op uw kostbaar bezit. Maar ook na deze periode staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Wij wensen u veel plezier van uw ChantalBrandO Design uurwerk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen