ChantalBrandO - Wandklok Pendulum Steel-Blue Design

Moderne wandklok, 5cm lengte , de boven en onderzijde zijn 90 graden gebogen - Voorzien van een 3cm diameter massief RVS cirkel - met staalblauw kleurige 2cm RVS cirkel middelpunt en zwarte Ziffern.

Aantal: 100

Moderne wandklok, 5cm lengte , de boven en onderzijde zijn 90 graden gebogen - Voorzien van een 3cm diameter massief RVS cirkel - met staalblauw kleurige 2cm RVS cirkel middelpunt en zwarte cijfers . Deze grote wandklok is van Nederlands Design en zal een waardevolle aanvulling in uw interieur zijn. Met de stevige ophanghaak is dit imposante uurwerk eenvoudig aan uw muur te bevestigen.

Alle ChantalBrandO wand- en tafel klokken zijn van Nederlands Design.

Uitsluitend de beste kwaliteit geborsteld edelstaal vormt de basis voor elke klok. Het Quartz uurwerk is van Duits fabricaat.

De moderne design klokken worden in het productie atelier te Maastricht ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd. Dat maakt elke ChantalBrandO klok uniek en een waardevolle investering waar u vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

U heeft 2 jaren volledige garantie op uw kostbaar bezit. Maar ook na deze periode staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Wij wensen u veel plezier van uw ChantalBrandO Design uurwerk.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen