ChantalBrandO - WANDKLOK JUNTE BLUE DESIGN

Zeer aparte groot formaat wandklok, geheel in RVS uitvoering. De diameter is 4cm, de cijfers zijn met de laser uit het metaal gesneden, wat een schitterend effect veroorzaakt. De opgelegde blauwe RVS cirkel geeft dit uurwerk een voornaam uiterlijk.

Aantal: 98

Zeer aparte groot formaat wandklok, geheel in RVS uitvoering. De diameter is 4cm, de cijfers zijn met de laser uit het metaal gesneden, wat een schitterend effect veroorzaakt. De opgelegde blauwe RVS cirkel geeft dit uurwerk een voornaam uiterlijk. Deze moderne wandklok is een aanwinst voor uw interieur. Door de grote cijfers is de klok duidelijk leesbaar. Uw woonkamer krijgt direct een bijzondere uitstraling.

Alle ChantalBrandO wand- en tafel WandUhren zijn van Nederlands Design.

Uitsluitend de beste kwaliteit geborsteld edelstaal vormt de basis voor elke klok. Het Quartz uurwerk is van Duits fabricaat.

De moderne design WandUhren worden in het productie atelier te Maastricht ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd. Dat maakt elke ChantalBrandO klok uniek en een waardevolle investering waar u vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

U heeft 2 jaren volledige garantie op uw kostbaar bezit. Maar ook na deze periode staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

Wij wensen u veel plezier van uw ChantalBrandO Design uurwerk. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen