JacquinoVeras - Wandklok Black Pearl

Jacquino Veras Design RVS wandklok in kleine oplage. Nederlands fabricaat met Duits digitaal uurwerk. Bijzondere handgemaakte RVS wandklok zwart gespoten. Wees er snel bij want de oplage is beperkt tot 50 stuks!

Aantal: 28

 

NIEUW IN DE COLLECTIE JacquinoVeras Black Pearl

 

 

Bijzondere handgemaakte RVS wandklok zwart gespoten op basis van El-Condor maar met exclusieve materialen vervaardigt en genummerd. Kunst aan de muur is toch onbetaalbaar? Niet bij de ons! Deze wandklok is met zorg in een kleine oplage afgewerkt en wordt aangedreven door een betrouwbaar Duits uurwerk. Deze combinatie maakt het een bijzonder samenspel tussen kunst en betrouwbaarheid. Het metaal RVS is onverwoestbaar en de zwarte lak is volledig met de hand aangebracht. Wees er snel bij want de oplage is beperkt tot 50 stuks.

 

De Black Pearl wandklok is vervaardigd van A-kwaliteit RVS. De klok meet 60 cm in de lengte en 20 cm in de breedte. De zwarte hoogglans afwerking en witte wijzers stralen pure klasse uit. Dit zeer opvallend uurwerk bepaalt de sfeer in uw woonkamer. Modern en strak minimalistisch, maar absoluut een buitengewone schoonheid.

 

Alle JacquinoVeras wand- en tafel klokken zijn van Nederlands Design.

Uitsluitend de beste kwaliteit geborsteld edelstaal vormt de basis voor elke klok. Het Quartz uurwerk is van Duits fabricaat.

De moderne design klokken worden in het productie atelier te Maastricht ontwikkeld en ambachtelijk geproduceerd. Dat maakt elke JacquinoVeras klok uniek en een waardevolle investering waar u vele tientallen jaren plezier van zult beleven.

U heeft 2 jaren volledige garantie op uw kostbaar bezit. Maar ook na deze periode staat onze servicedienst altijd voor u klaar.

 

Wij wensen u veel plezier van uw JacquinoVeras Design uurwerk. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen